Peuteropvang Klein Duimpje – Kids First

Peuteropvang Klein Duimpje in Selwerd is gevestigd in het gebouw van CBS De Wegwijzer. We hebben een gezellige ruimte, geschilderd in de kleuren geel en rood. In het lokaal is een podium gemaakt waar de stoeltjes op staan. Op de ruime buitenspeelplaats, die om het gebouw ligt, kan uw kind heerlijk fietsen, steppen of voetballen. We gaan regelmatig met de hele groep naar buiten. We vinden het belangrijk kinderen structuur te bieden. We leren kinderen samen te spelen en respect te hebben voor andere kinderen.

Peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) is speciaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Kinderen kunnen twee dagdelen per week komen spelen. Als kinderen groter worden, groeit ook de wereld om hen heen. Ze hebben de behoefte hun omgeving te ontdekken. De peuteropvang is dan een avontuurlijke plek, helemaal gericht op de ontwikkeling van kinderen. Veilig, vriendelijk en stimulerend. Ook bieden we Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) om ontwikkelingsachterstanden bij kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar te voorkomen.

We verwelkomen uw kind graag bij de peuteropvang. Zie voor meer informatie: https://www.kidsfirst.nl/locaties/klein-duimpje-peuteropvang-groningen/.